Griepvaccinaties
woensdag 14 oktober '20
14.00-18.00 uur
Beijnenstraat 2 Voorburg

 

Geachte heer/mevrouw naam,

Hierbij nodigen wij u uit om op onderstaande datum en tijd de jaarlijkse griepprik te ontvangen. De jaarlijkse griepprik beschermt tegen de ernstige gevolgen van griep (influenza). Mensen van 60 jaar en ouder en mensen van alle leeftijden met hart - en vaatziekten, -longziekten, -diabetes, - -    -nieraandoeningen en mensen met weinig afweer lopen extra risico om ernstig ziek te worden door de griep.

Volgens onze gegevens behoort u tot een van bovenstaande groepen en is het raadzaam om gevaccineerd te worden.

U heeft hiervoor geen recept nodig en er zijn geen kosten aan verbonden. De injectie wordt gegeven in de bovenarm. Het is handig als u gemakkelijke kleding aantrekt met korte of wijde mouw. Op onderstaande dag kunt u zonder afspraak op genoemde tijd gevaccineerd worden.

Let op: U kunt alleen gevaccineerd worden op vertoon van deze brief.

Woensdag 14 oktober 2020                                                      14.00 - 18.00 uur

Beijnenstraat 2, 2273 VA  Voorburg

Mocht deze dag niet uitkomen voor u of bent u niet mobiel genoeg om naar de praktijk te komen dan verzoeken wij u contact op te nemen met de assistente om een andere afspraak te maken.

Let op: Op bovenvermelde dag en tijd is het alleen mogelijk om gevaccineerd te worden. Voor afspraken, recepten, onderzoek etc. kunt u op deze tijd niet terecht.

Met vriendelijke groet,

Namens ons hele team,

Dokter Just Hofmans, uw huisarts                                                   

NB. Indien u niet gevaccineerd wilt worden, wilt u dat op deze brief aangeven en deze brief retour sturen of afgeven bij de assistente.

Bij voorbaat dank.